Mijn wensen wanneer het leven hier stopt

Sommige mensen denken dat ze de dood over zichzelf afroepen als ze spreken over de dood. Of mensen denken dat ze een ander dood wensen, als ze erover beginnen te spreken.

Juist het spreken, nadenken en schrijven over jouw wensen aan het einde van je leven en voor je afscheid, kan maken dat je bewust stilstaat bij het leven. Dat je extra geniet van je leven nu en keuzes maakt om dingen te ondernemen die je NU kúnt doen. Daarom heeft libelle levensafronding & uitvaartbegeleiding een boekje gemaakt ‘mijn wensen, wanneer het leven hier stopt’. Natuurlijk kun je ook een gesprek plannen met Nienke. Je kunt zelf kiezen. Een boekje of een gesprek geeft inzichten, nieuwe kennis en ook altijd een glimlach of een schaterlach.

Juist het nadenken over jouw wensen kan maken dat je bewust stilstaat bij het leven

In het boekje staan veel vragen, en je kunt veel tijd besteden aan het schrijven van het boekje. Invullen is het niet echt: er zijn geen aankruisvierkantjes of antwoorden met ‘ja’ of ‘nee’. Juist het buiten de lijntjes kijken, je eigen ruimte nemen en mogelijkheden verkennen passen hier.

Wil je het boekje bestellen? Klik hier.

Dit artikel verscheen eerder in het magazine 'Jouw gevoel'

Deel dit artikel: