Genieten van het leven

Ouder worden is Goud. Weg met die spreekwoordelijke geraniums, op naar grijs en gelukkig!

Levenservaring mag gevierd worden. Dat doe ik met Gouderdom, een veelzijdig platform voor en door senioren vol verhalen, interviews, levenservaring en praktische tips.

Door in contact te zijn, te verbinden met elkaar én de jongere generaties, kun je actief blijven en genieten van het leven. Een positieve mindset is hierbij onmisbaar, maar dat is een stuk gemakkelijker als we het samen doen.

‘Het leven is te kort.
Geniet van de mooie dingen!’

Het idee voor Gouderdom

Elk jaar organiseer ik een nieuwjaarsdiner bij mij thuis. Ik nodig dan tien 65 plussers uit voor wie de decembermaand misschien wat lang kan duren. Er zijn vrienden, er is iemand die muziek komt maken, er is. heerlijk eten en ondertussen rennen de. kinderen rond in pyjama. Iedereen zit met elkaar aan tafel en geniet van het contact, jong en oud.

Mooie gesprekken, humor en wijsheden

Het is altijd weer een magische avond. Een avond waarop mooie verhalen naar boven komen. Er wordt gelachen, gepraat en soms zelfs gedanst. Mensen leggen contacten en sluiten vriendschappen. En dat is voor alle aanwezigen enorm waardevol. Zo’n kleine moeite en zoveel effect. Vanuit die gedachte - de oprechte verbinding, het delen van verhalen en wijsheden - is Gouderdom gestart.

Wat biedt Gouderdom?

Gouderdom is een veelzijdige en veilige ontmoetingsplaats voor senioren die op zoek zijn naar positieve verbinding. We doen dat op verschillende manieren. Online en offline. Door middel van het lidmaatschap van Club Gouderdom, een besloten Facebookgroep en live-evenementen proberen we zoveel mogelijk mensen te betrekken en verbinden. Doe je met ons mee?

Kijk voor meer informatie en alle mogelijkheden op de website.

Gouderdom
Babette van der Veen
06-41097251
babette@gouderdom.nl
www.gouderdom.nl

Dit artikel verscheen eerder in het liefde voor het leven magazine. 

Deel dit artikel: