Bedrijfskleding: het visitekaartje voor je bedrijf!

Je bedrijf ziet er al geweldig uit. Het pand, het interieur, het juiste personeel en je visie klopt met de boodschap die je naar jouw klanten wilt uitstralen. Bedrijfskleding die perfect aansluit op jouw visie. Dat is de kers op de taart.

Jouw personeelsleden in bedrijfskleding zijn wandelende visitekaartjes van je bedrijf. Zij weerspiegelen de uitstraling die jij aan je klanten wil laten zien. Dus eigenlijk heel simpel gezegd: bedrijfskleding is essentieel in het verkopen van je boodschap.

Jose Glas Corporate Design in Fashion ontwerpt en produceert al 20 jaar kledinglijnen voor uiteenlopende branches. Van chique hotels tot moderne musea, van verswinkels tot gezonde biologische supermarkten en van klassieke uitvaartbedrijven tot natuurbegraafplaatsen. En: van hippe restaurants tot leuke schoonmaakbedrijven.

Wilt u speciaal en lokaal?
José Glas ontwerpt
het allemaal!

De drijvende kracht en rots in de branding van het team is José Glas, de eigenaresse en ontwerpster. Vol met passie, inspiratie en kennis over kleding en ontwerpen. José: ‘Om ons assortiment en de mogelijkheden overzichtelijk te maken, hebben wij het Glas Brand Book ontwikkeld. Hierin staan 3 Glasformules, oftewel kledingpakketten. Ready to wear, Premium en Custom-made. Ready to wear bevat artikelen in alle soorten en maten die direct te bestellen en te bedrukken zijn.

Premium is een combinatie van Ready to Wear en Custom-made. Dat wil zeggen dat een gedeelte direct leverbare kledingstukken bevat en het andere gedeelte gecustomiseerde bedrijfskleding. De laatste en derde Glasformule is Premium, die geheel bestaat uit gecustomiseerde bedrijfskleding. Binnen deze formule is álles mogelijk!’

‘Wij maken altijd een vrijblijvend bedrijfskledingvoorstel met bijpassende offerte. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bezoek onze website of vraag ons Brand Book nú aan. Gratis inspiratie voor elke branche!

Jose Glas Corporate Design in Fashion
De Droogmakerij 20E
1851 LX Heiloo
072-5206479
06-18987809
info@joseglas.nl
www.joseglas.nl

Dit artikel verscheen eerder in het liefde voor het leven magazine. 

Deel dit artikel: