libelle plant bomen

Mangrovebomen worden in Kenia geplant

Voor elke uitvaart die Nienke begeleidt worden 11 bomen geplant.

Waarom?
De overledenen zijn niet meer lijfelijk onder ons, maar we vergeten ze niet. En tijdens hun leven hier op aarde ze hebben liefde en levenslessen doorgegeven aan anderen. Ook deze bijdragen vergeten we niet.
Bomen zijn oeroud, en de longen van onze aarde. We kunnen niet zonder hen, net zoals we niet kunnen zonder fijne herinneringen aan de mensen om ons heen.

1 + 10 = 11
11 bomen per uitvaart: 1 boom voor de overledene. En 10 bomen voor de indrukken, liefde en levenslessen die deze persoon achterlaat bij de mensen om zich heen.

1 + 1 = 2
Van het getal 11 kun je de losse cijfers ook optellen: 1 + 1 = 2. Dit engelengetal heeft diverse betekenissen, waaronder vertrouwen, harmonie, verbondenheid.

2024
De eerste groep bomen staat symbool voor alle uitvaarten die Nienke de afgelopen 7 jaar heeft begeleid. Het zijn 184 uitvaarten en dus worden er 11 x 184 = 2024 bomen geplant.

Hoe?
Via de Prosperity Community. Dit is een groeiende groep van maatschappelijk betrokken bedrijven die zich gezamenlijk ten doel stellen om bij te dragen aan:
1. een menswaardig bestaan voor de lokale bevolking die herbebossen in de landen waar Eden Reforestation Projects, Veritree en ARC actief zijn
2. het versterken van bossen en de biodiversiteit
3. reductie van regionale temperatuur en CO2 in de atmosfeer (en/of compensatie van eigen uitstoot in transitie naar CO2-neutraal)

Lees verder op www.greatbusiness.nl/prosperitycommunity

Deel dit artikel: