Liefdevol & zorgvuldig drukwerk bij overlijden

Bij een overlijden wil je graag dat al het drukwerk zorgvuldig ­gebeurt. Dit doen ze bij Print Factory in Broek op Langedijk met veel liefde en aandacht voor detail. En ook nog eens heel snel!

Rouwkaarten
Het papier dat voor rouwkaarten gebruikt wordt is meestal 250 tot 300 gram en mooi stevig, zodat de kaart goed blijft staan. Het drukken kan op wit papier, biotop (crèmekleurig), Oud-Hollands geschept, PaperWise (van landbouwafval), kraftpapier of op papier met een glinstering. Net wat bij jullie past. Een proefdruk wordt altijd gemaakt, omdat een kaart beter op papier te beoordelen is dan vanaf een beeldscherm. Als je de wens hebt, maken ze enveloppen met een rouwrand in een specifieke kleur of drukken ze een afbeelding die in de rouwkaart terugkomt.
Inlegvellen, voor als je een deel van de mensen wil uitnodigen voor het afscheid, maar wel iedereen op de hoogte wil brengen van het overlijden, kunnen in diverse kleuren gemaakt worden of van doorschijnend materiaal. Dankkaartjes en enveloppen zijn er in alle soorten en maten. Uiteraard maken ze ook een liturgieboekje voor de uitvaart, een programma of een dankkaartje na afloop.

Liefde & aandacht voor detail

Voor op de kist
Foto’s voor op de kist worden bij Print Factory geprint, geplakt op karton en voorzien van een mat laagje. Deze mat-laminaat zorgt ervoor dat er geen spiegelingen zijn op de foto. Het standaardje achterop maakt dat je de foto zonder lijst neer kunt zetten en er tijdens de uitvaart geen risico is op brekend glas. Een mooi portret kan ook op canvas geprint worden in diverse formaten. Op houten latjes gespannen is het een mooi aandenken.

Aandacht & passie
Er is heel veel mogelijk! En alles is te vragen, als het maar om papier gaat. Wanneer ze iets nieuws tegenkomen wordt er overlegd, een proefversie gemaakt, getest, getoetst en een productieplan gemaakt: samen gaan ze voor het beste resultaat.

Print Factory
Vreekesweid 13 – 15, 1721 EP Broek op Langedijk
022-6320661
info@print-factory.nl
print-factory.nl

Dit artikel verscheen eerder in het magazine 'Jouw gevoel'

Deel dit artikel: