Welke muziek kies je en waarom?

Muziek is vaak aanwezig tijdens een afscheid. Het kan opgenomen muziek zijn, door een (on)bekende artiest, band, koor of orkest. Livemuziek is zeker ook een mogelijkheid. Informeer jezelf; er zijn heel diverse aanbieders.

Muziek kan gekozen worden door de persoon die komt te overlijden, vanwege herinneringen, een vakantiegevoel, geborgenheid. Een ander nummer wordt juist vanwege de liedteksten en de (verborgen) boodschap gekozen. Het gebeurt ook dat nabestaanden muziek kiezen ter aanvulling op hun speech.

Herleven en troost
Laat de kracht van livemuziek jouw gevoelens omarmen tijdens een uitvaart. Yvonne Leek, een gepassioneerde en ervaren zangeres, heeft haar roeping gevonden in het verzorgen van muzikale momenten bij een afscheid. Met een breed repertoire aan nummers kan Yvonne emoties losmaken, herinneringen doen herleven en troost bieden. Maar wat als het favoriete nummer van jouw dierbare niet in haar repertoire staat? Geen probleem, Yvonne staat open voor persoonlijke verzoeken. Ze zal er alles aan doen om dat ene speciale lied in te studeren en toe te voegen aan haar repertoire. Yvonne brengt ieder nummer op haar eigen wijze, zichzelf begeleidend op haar piano of vleugel. Haar muziek creëert een intieme sfeer en brengt warmte en troost in de harten van aanwezigen. Neem contact op met Yvonne via yvonneleek.nl

Warmte en troost in de harten van aanwezigen

Een gepersonaliseerde uitvaart
Vocaal Ensemble Casuquo verzorgt al ruim vijftien jaar livemuziek op uitvaarten. Van klassieke tot lichte muziek, van een katholieke of protestantse dienst tot een volledig gepersonaliseerde uitvaart.
Wij werken met de beste zangers en instrumentalisten die Nederland rijk is. Dat zijn vocale of instrumentale solisten, musici uit de professionele koorwereld en topmuzikanten van de lichte muziek en/of musical. De wensen van de familie zijn altijd ons uitgangspunt. Bijna alle muziek kunnen wij op korte termijn realiseren. Margriet Andriesen en Joost van Tongeren staan voor je klaar. Voor meer informatie: casuquovocaal.nl

Dit artikel verscheen eerder in het liefde voor het leven magazine. 

Deel dit artikel: