Samen

Mijn bedrijf libelle levensafronding & uitvaartbegeleiding is een eenpersoonszaak – maar dat betekent niet dat ik alleen werk! Ik ben dankbaar voor mijn grote netwerk. De afgelopen zeven jaar heb ik vaak ervaren hoe ongelooflijk belangrijk dit is.

Uiteraard is het belangrijk voor families die een uitvaart moeten vormgeven – zodat zij zekerheid hebben dat beloftes waargemaakt worden. Dus moet ik werken met leveranciers die kwaliteit leveren en betrouwbaar zijn. Om mijn netwerk actueel en compleet te houden, blijf ik steeds nieuwe mensen ontmoeten en aan mijn netwerk toevoegen.

Goud waard
Uitvaartbegeleiders die op elkaar kunnen vertrouwen, zijn goud waard. Ik koester ze… Een vrije avond of vakantie wordt mogelijk gemaakt door elkaar waar te nemen. Wanneer er gebeld of geappt wordt met een spoedvraag, dan vliegen de antwoorden en tips over en weer. En wanneer er meer tijd is, dan némen we die tijd voor elkaars verhalen, dilemma’s en emoties.

Uitvaartbegeleiders die op elkaar kunnen vertrouwen, zijn goud waard

Een kopje koffie
Anderen helpen doe ik graag; mensen die overwegen in de uitvaartbranche te werken, weten me te vinden. Ik sta altijd open voor een kopje koffie. Het organiseren van bijeenkomsten, uitgeven van magazines, en voorheen de avonden in het filmhuis; dat doe ik met veel plezier én om meer kennis te brengen en openheid te stimuleren over levensafronding en uitvaartbegeleiding.

Om mezelf te ontwikkelen en nieuwe mensen te leren kennen, volg ik op het gebied van uitvaart, zorg en levenseinde sinds zeven jaar opleidingen, lezingen, bijeenkomsten.

Dit artikel verscheen eerder in het magazine 'Jouw gevoel'

Deel dit artikel: