kosten

Kennismaken kost uiteraard niets. Ik merk dat het heel waardevol is, zowel voor jullie als voor mij. Na dit gesprek weten we beiden of er een klik is. Op welk moment dit gesprek plaatsvindt, is het moment dat jij/jullie eraan toe zijn. Het maakt niet uit of je jong, oud, ziek of gezond bent. Ik kan naar jullie huis komen en jullie zijn ook van harte welkom bij mij op kantoor.

Ik maak een verslag en een kostenbegroting. Deze mail ik of stuur ik op. Hier noteer ik ook de openstaande vragen vanuit het gesprek. En ik geef tips: dingen om over na te denken.

Elke vijf jaar neem ik contact op, om te horen of er aanpassingen of aanvullingen zijn. Of er behoefte is aan een nieuw gesprek. Of dat een telefoontje of mailtje volstaat. Er zijn situaties waarin vijf jaar te lang is. Uiteraard stemmen we dan een kortere periode af.

€ 0,-

Wanneer de begeleiding begint (omdat iemand overleden is, of omdat duidelijk is geworden dat de uitvaart in beeld komt), maken we nieuwe afspraken.

In geval van overlijden kom ik naar jullie toe. Meteen, of na een paar uur. Net wat de situatie is, en waar jullie aan toe zijn.

In geval van ziekte spreken we meerdere keren af tijdens de voorbereidingsperiode. We bespreken elke keer zaken die dan van belang zijn. Dit kan een traject van een aantal weken, maanden of een jaar zijn.
De kosten voor een begeleiding door libelle zijn € 2600.

Lees hier meer

€ 2600,-

De kosten voor een uitvaart heb je voor een substantieel deel zelf in de hand. Het is goed om daarbij stil te staan. En ook het bepalen van de inhoud is aan jullie. Er zijn heel veel opties, en de ene persoon houdt van ruim kiezen, de ander wil liever dat er een voorselectie gedaan wordt. Beide is goed, en over het algemeen leer ik jullie in korte tijd zó kennen, dat ik dat kan inschatten. En ook: graag aangeven wat je nodig hebt.

Alle producten die je via libelle bestelt, worden tegen inkoopspijs op de factuur gezet. Er komen geen marges bovenop. Ik verdien door de kosten van mijn begeleiding.

Heb je zelf ideeën, ervaringen, gegoogeld? Geef het aan en we onderzoeken het samen.

Lees hier meer

In de periode die volgt van een afscheid en een uitvaart, komt er van alles op je pad. Verwachte en onverwachte dingen. Heel veel verdriet en een nieuw hoofdstuk van je leven. Hoe ga je dit vormgeven? Hoe krijg je de energie? Hoe lang mag je verdrietig zijn? Wat is normaal? Normaal is, als je doet wat bij jou past. Wanneer het lukt je gevoel te volgen en voor jezelf te zorgen. En soms ook even niet. Hulp vragen is ook voor jezelf zorgen. Hieronder zie je voorbeelden van voor jezelf zorgen. En er is uiteraard veel meer mogelijk. Ik bied jou, bij het evaluatiegesprek, één van deze diensten aan. Als dank dat ik een tijdje met jullie mee mocht. Maak je keuze uit onderstaande opties.

Lees hier meer

€ 0,-

Artikelen - Atikel foto3-min