Wat een leven vol liefde

Heerlijke dagen heb ik gehad in onze bubbel in Oudorp. Intussen ben ik 50 geworden, en heb ik het leven en de liefde uitgebreid genoten. Bijna 74 uur waren we in Oudorp bij de Ambachtsmolen. Woensdag aten 11 personen 11 gerechtjes. Er was een liedje voor eenieder, om mijn liefde aan jullie te tonen in muziek. Op 5 verschillende plekken rondom de molen genoten we… En om 00.00 uur ‘lang zal ze leven,’ kussen, dansen en cadeaus!

Donderdag hebben we uitgeslapen, ontbeten met tosti’s van Rick, heeeeeel veel cadeautjes uitgepakt. Met 50 (!) cadeautjes van mijn zus en cadeaumoeder was ik dágen bezig. In de middag kreeg iedereen poffertjes van Heleen, en een massage op de woonboot ‘Liefke.’ Dan bij de vuurplaats heerlijk zitten, kletsen, soep & meer… en een lied voor mijn verjaardag! En in de avond, in het donker kregen we een heel mooie, spannende en leerzame rondleiding in de molen mét muziek door Han.

Vrijdag reden we een rondje Alkmaar om wat spullen te halen, taart en hapjes. Rond 14.00 uur kwamen de eerste gasten. De ZON scheen zo fijn! We waren uren buiten, genoten. Iedereen mocht rondkijken in het koffiehuisje, op de woonboot, in de Cottage, in de kas en bij de vuurplaats. En daarna nog een avond binnen. Met mijn verjaardagslied nog een keer. Rick heeft de hapjes heerlijk verzorgd, met hier & daar hulp. Niet alleen ík genoot, maar we genoten samen, met z’n allen; dat was fijn om te zien. Leuke connecties zijn gemaakt. Fijn om zoveel te ontvangen & te geven.

In totaal 44 personen vierden met mij en Rick het leven & de liefde, rondom mijn 50e verjaardag. En nog zoveel meer mensen dachten aan me met berichtjes, heel lief. Wat een rijkdom, wat een geluk. IEDEREEN bedankt!

Symbolen alom:

74       mijn geboortejaar 1974 en 74 dagen na mama’s overlijden

11       personen - ik ben op 11 april jarig

11       gerechtjes

5         haiku’s voor 50 jaar

5         taarten om te smullen

… niet (of niet 74 uur) fysiek aanwezig – wel in gedachten en energie

Met dank aan:

die lieve Rick voor alle hulp, enthousiasme, ideeën & liefde

www.ilovewindmills.com, Han & Kelly voor de locatie en hun kippen, katten, hond & schapen voor de gezelligheid …

Yvonne Leek voor de liedjes – zang & piano

Puur Geluk, Alexandra – voor het diner op woensdag en de hapjes vrijdag

Vlught massage - Karin

Sencha/Sweet Lab - voor de taarten

Bibi Foodstore voor de empanada’s

Collega’s voor het waarnemen, zodat ik écht vrij was

Alle gasten – voor jullie aanwezigheid, kadooooo’s, enthousiasme

Deel dit artikel: