Meer dan een zakelijke transactie

Makelaar Annemarie Geels was helemaal niet van plan om zich als makelaar specifiek te richten op senioren en woningen die worden nagelaten. Toch gebeurde het. Het bleek een schot in de roos. ‘Ik ben een soort projectmanager die senioren en erfgenamen gedurende de gehele reis begeleidt.’

'Toen ik zes jaar geleden startte als makelaar, wilde ik het anders doen dan anderen. Ik wilde meer tijd en aandacht besteden aan de klant. Dat trok automatisch doelgroepen aan die daar behoefte aan hebben, zoals senioren en erfgenamen. Steeds meer ben ik me gaan richten op een ouder wordende doelgroep die van groot naar klein wil verhuizen en op vraagstukken rondom een nalatenschap. Dat zijn onderwerpen waarvoor tijd en aandacht hard nodig zijn.'

Eén contactpersoon
'Wanneer een klant voor mijn kantoor kiest, kiest hij voor mij. Ik ben de enige contactpersoon en daardoor het gezicht van mijn onderneming. Dat geeft rust. Zo hoeven mijn klanten niet meerdere keren hun verhaal te doen.'

'Ik ben een soort projectmanager die senioren en erfgenamen gedurende de gehele reis begeleidt'

'Daarnaast gaat mijn werk verder dan een zakelijke transactie. Ik zorg ervoor dat de spullen worden ingepakt of gedoneerd en kan mijn klanten begeleiden bij het vinden van een passend financieel adviseur, notaris of ontruimer. Deze mensen hebben vaak geen netwerk of geen tijd en ik zie mezelf meer als een projectmanager die haar klanten gedurende hun reis begeleidt.'

Huisinzicht
Annemarie Geels
Berenkoog 49-108
1822 BN Alkmaar
06-81855324
info@huisinzicht.nl
www.huisinzicht.nl

Dit artikel verscheen eerder in het magazine 'Jouw gevoel'

Deel dit artikel: