Papier Perfect Persoonlijk

Bij Print Factory in Broek op Langedijk gaat alles over papier, persoonlijke aandacht en perfecte afwerking. Alle producten zijn gemaakt van papier en karton. Voor libelle levensafronding & uitvaartbegeleiding maken de medewerkers rouwkaarten. En nog veel meer!

Rouwkaarten worden op diverse materialen geprint en indien nodig ook in het weekend, zonder toeslag. Zo hoef je als nabestaande nooit lang te wachten om de kaarten te versturen. Je kunt de kaart zelf ontwerpen of via Nienke laten vormgeven. Naast rouwkaarten print Print Factory ook inlegvellen en bedrukt het bedrijf enveloppen als je dat wil, met een rouwrand in een bijzondere kleur, of met een afbeelding - zodat er een bijpassende envelop is. Ook kun je een rouwkaart vóór je eigen overlijden laten maken, en een proefdruk zien.

Heb je iets anders nodig? Het is altijd bespreekbaar en er wordt met je meegedacht. Zo heeft Print Factory houdertjes gemaakt die normaal voor ijsjes worden gebruikt, zodat kinderen niet morsen. Bij een uitvaart hebben ze dienst gedaan als ‘anti-lek-papiertjes’ bij kaarsen die aanwezigen in de hand hielden tijdens het laatste afscheid. Ook zijn er stevige borden gemaakt om routes aan te geven bij een afscheid, en een bord bij het hek van een woonhuis om mensen welkom te heten. Losse briefjes voor herinneringen in plaats van een condoleanceboek? Print Factory maakt ze in alle kleuren en maten. Of een mooie foto van je overleden dierbare op canvas, met of zonder lijst, in een zelfgekozen maat? Dat kan ook, al is het dan geen papier. Hiervoor maakt het bedrijf graag een uitzondering.

'Juist in een periode
van voorbereiden van
een afscheid, kun je tijd
nemen om persoonlijke
dingen te bedenken'

Juist in een periode van het voorbereiden van een afscheid kun je de tijd nemen om persoonlijke dingen te bedenken. En die maakt Print Factory dan graag perfect in orde.

Naast zaken die nodig zijn voor een afscheid kun je voor alles van papier en karton bij Print Factory terecht. Het maakt niet uit of het nu gaat om kleine of grote aantallen: visitekaartjes, geboortekaartjes, reclamemateriaal, gepersonaliseerde
verpakkingen… Bedenk het maar!

Print Factory
Robert en René
Vreekesweid 13
1721 PP Broek op Langedijk 
072-2200428
info@print-factory.nl

www.print-factory.nl

Dit artikel verscheen eerder in het liefde voor het leven magazine. 

Deel dit artikel: