kennismaking

kennismaking

Praten over je eigen afscheid?

Door te praten over de dood, kun je je voorbereiden op jouw eigen afscheid en dat van anderen. Dit kan nu en later helpen in je eigen proces.

Wil je informatie en inspiratie lezen? Bestel dan één van de inspiratiemagazines, vol met informatie, verhalen en tips. Bestel een digitaal exemplaar of laat het opsturen.

kennismaking

Misschien al voorbereiden?

Een kennismaking is waardevol. En kosteloos. Je kunt na een kennismakingsgesprek:

1. dóór willen praten, maar niet meteen. Bel me gerust wanneer je eraan toe bent.
2. jouw wensen verder bespreken: wat is in jouw leven belangrijk en wil je laten zien bij een afscheid?
3. aangeven dat nog even verder wilt zoeken. Op basis van je wensen kan ik andere uitvaartbegeleiders adviseren.

We maken samen een overzicht van je wensen en geef ik aan wat je kunt verwachten aan kosten. Deze informatie krijg je digitaal toegestuurd. Elke vijf jaar neem ik contact op voor een update.

Aspecten van een afscheid

We kunnen praten over de sfeer van het afscheid, eventuele rituelen of activiteiten passend bij jou en jouw dierbaren, hoe en waar opbaren, de globale invulling van de samenkomst, wel of geen condoleance, een kist, mand, wade, zelfgemaakte levensdoek, begraven of cremeren, kaarten of mails, wel of geen advertenties. En we praten over wat je zelf de komende tijd al kunt doen, zoals het maken van een adressenlijst, vóóraf uitnodigen van sprekers, nadenken over de kosten. Een kennismaking is zó gepland – klik hier als je dit wilt

Deel dit artikel:

Kennismaken